Senzori za cloud nadzor

Senzori za cloud nadzor su bitan dio sustava koji omogućuje prikupljanje informacija izvan GPS spektra podataka.

Automatizirajte poslovne procese uz korištenje dodatnih senzora za cloud nadzor vozila | senzori za cloud nadzor

Korištenje senzora za cloud nadzora vozila omogućuje Vam da izmjerite i automatizirate poslovne procese u Vašem poduzeću. Također možete povećati sigurnost odvijanja poslovnih procesa te prikupljene informacije integrirati s drugim sustavima, kao što je npr. ERP sustav.

Neki od najčešće korištenih senzora za cloud nadzor vozila | senzori za cloud nadzor

  • Prijava vozača
  • Senzor tovarnog prostora
  • Senzor vrata
  • Senzor za onemogućavanje pokretanja motora
  • Zvučni senzor
  • Senzor razine goriva (sonda)
  • Temperaturni senzor
prijava vozača preko Ibutton-a

Dojava na email ili sms | senzori za cloud nadzor

Senzorima su pobuda za aktiviranje alarma iz sustava. Za sve aktivacije, deaktivacije i mjerenja koje su izvršena senzorima možete unutar sustava za cloud nadzor vozila definirati obavijesti koje Vam mogu biti isporučene u vidu alarma preko email-a ili SMS-a.

Zanimaju Vas dodatne informacije o mogućnostima senzora kod sustava za cloud nadzor vozila?

Senzor razine goriva (sonda)

To je najbolje tehnološko rješenje za nadzor razine goriva u spremnicima. Također senzor razine goriva (sonda) omogućuje mjerenje potrošnje goriva, detekciju točenja goriva i detekciju krađa goriva. Senzor goriva dostupan je u varijanti za fiksnu ugradnju ili u varijanti bežičnog (bluetooth) senzora.

Bežični senzori

Bežična tehnologija omogućuje instalaciju senzora uz manje troškove nego konvencionalne metode postavljanja senzora. Također prednost bežičnih senzora je što se mogu instalirati na neka do sada nedostupna mjesta na vozilima gdje fiksni senzori zbog fizičkih ograničenja nisu mogli biti instalirani.

Temperaturni senzori | senzori za cloud nadzor

Primjenjivi su u mnogim industrijama, od hladnog transportnog lanca, do praćenja temperature u cilju zaštite od požara. Temperaturni senzori dostupni su kao fiksni (žičani) senzori i kao bežični (bluetooth) senzori.

temperaturni senzori

Prijava vozača

Prijava vozača preko iButton logera ili Rfid kartica. Ovisno o načinu primjene prijava vozača preko RfID kartica pruža širi spektar, budući da se RfID kartice mogu koristiti kao sredstvo identifikacije i kod drugih sustava nadzora.

prijava vozača preko kartica | senzori za cloud nadzor

Mjerači protoka goriva

Pomoću mjerača protoka goriva možete izmjeriti točan iznos utrošenog goriva utrošeno goriva. Za vozila koja nisu opremljena CAN BUS komunikacijskom tehnologijom, korištenje mjerača protoka predstavlja jedini najtočniji način mjerenja točne potrošnje, tj. točnog iznosa sagorenog goriva. Kombinacija mjerača protoka goriva i senzora razine goriva (sonde) jamči najbolji, najtočniji i najefektivniji način kontrole utočenog i sagorenog goriva. Pomoću mjerača protoka goriva moguće je mjeriti efektivno vrijeme rada motora.

 

 

mjerači protoka goriva

Izmjerite svoje poslovne procese i imajte informacije u realnom vremenu!