Čestit Božić i sretnu novu godinu želi Vam Gps Cloud !

Poštovani korisnici želimo Vam sve najbolje povodom nadolazećih blagdana !

vozni-park

Vodite evidenciju o predstojećim servisima na vozilima

Imate veći vozni park ili flotu vozila?

Prepustite brigu o praćenju nadolazećih servisa vozila GPS CLOUD aplikaciji za praćenje vozila.

Unesite za svako vozilo u voznom parku podatke o datumu zadnjeg redovnog servisa vozila, vremenskom periodu do nastupanja slijedećeg servisa vozila, interval servisa vozila ovisan o pređenim kilometrima (stanju odometra) vozila ili satima rada radnog stroja i sustav će Vas sam unaprijed obavještavati o  njihovom nastupanju putem upozorenja u aplikaciji za praćenje vozila GPS CLOUD, e-poštom ili SMS porukom.  Možete pratiti i servise uređaja koji su vezani za vozilo, kao na primjer, servise vatrogasnih uređaja. Za svako vozilo se može kreirati proizvoljan broj servisnih događaja.

Podaci odometra se automatski preuzimaju s vozila u slučaju da je ugrađen GPS uređaj za praćenje pozicije vozila povezan s računalom vozila (preko CAN sabirnice) ili računaju preko GPS uređaja za praćenje vozila ako nije.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas

Produktivnost u poslovanju

Dopustite svojim vozačima da rade učinkovito

Ako Vaša flota vozila nije opremljena GPS uređajima, Vaši klijenti mogu čekati više od prosjeka da usluge budu dovršene. Ako su Vaši vozači već na terenu, a primite poziv od drugog klijenta, kako ćete znati koji je vozač najbliži? Za kojeg vozača biste rekli da je najbolje da ga pošaljete na dogovorenu lokaciju? Znači li to da određeni vozač ima i određenu opremu u vozilu kako bi pravilno pomogao klijentu? Uz GPS cloud sustav niti jedno od tih pitanja ne bi trebalo biti postavljeno.

Read more

Zadovoljni klijent

GPS praćenje: Učinite svoje klijente zadovoljnima

Nije li lijepo biti nagrađen? Postoji nekoliko nagrada koje dolaze korištenjem GPS sustava za satelitsko praćenje Vašeg voznog parka. Ako je Vaša želja poboljšati poslovanje voznog parka i općenito poslovanje tvrtke te rješavati tekuće probleme na produktivniji način, GPS sustav za praćenje može imati značajnu ulogu kako biste to realizirali. Navest ćemo samo dva od mnogo načina na koji GPS uređaji za satelitsko praćenje vozila mogu pomoći Vašem poslovanju.

Read more