Vrhunska rješenja za GPS praćenje imovine preko sustava GPS CLOUD

Praćenje imovine je ključna komponenta uspješnog poslovanja u današnjem poslovnom okruženju. Bilo da se radi o vrijednoj imovini, alatima, viličarima, priključnim strojevima, agregatima ili nepomičnoj imovini, učinkovit sustav praćenja može značajno smanjiti gubitke i povećati produktivnost. GPS Cloud, vodeće rješenje za asset tracking, omogućava praćenje putem napredne GPS tehnologije u kombinaciji s cloud softverom.

Praćenje imovine: Korištenje GPS Cloud sustava

GPS Cloud omogućuje praćenje raznih vrsta vrijedne imovine, poput industrijskih strojeva, građevinskih alata, medicinske opreme i mnogo više. Sustav omogućuje stalni uvid u lokaciju imovine, što smanjuje rizik od krađe i gubitka.

Praćenje imovine preko GPS CLOUD sustava

Praćenje imovine: Praćenje alata i viličara

Praćenje alata i viličara nikada nije bilo jednostavnije. GPS Cloud omogućuje detaljan uvid u korištenje i lokaciju alata, što poboljšava učinkovitost radnika i smanjuje nepotrebne zastoje. Također, pruža podatke o stanju viličara, omogućujući pravovremeno održavanje.

Praćenje viličara
Praćenje alata

Nikad više ne gubite vrijednu imovinu!!

Praćenje imovine: Praćenje priključnih strojeva i agregata

Priključni strojevi i agregati često su ključni za poslovne operacije. GPS Cloud omogućuje precizno praćenje ovih uređaja, pružajući informacije o lokaciji, stanju i korištenju. Time se povećava sigurnost i optimizira korištenje resursa.

Praćenje priključnih strojeva
Praćenje agregata

Praćenje imovine: Uređaji za praćenje na low power mrežama

GPS uređaji koji rade na low power mrežama nude dugotrajan vijek trajanja baterije, čak do 4 godine. Ove mreže, uključujući Sigfox, NB-IoT i LTE-M, omogućuju učinkoviti Asset Tracking uz minimalnu potrošnju energije.

Praćenje imovine: Sigfox mreža i uređaji

Uređaji koji koriste Sigfox mrežu, poput modela GL52S, nude izvrsnu pokrivenost i nisku potrošnju energije. Ovi uređaji su idealni za praćenje nepomične imovine i opreme na udaljenim lokacijama, omogućujući pouzdano praćenje i izvještavanje.

praćenje imovine preko Sigfox mreže
sigfox uređaj za asset tracking

Ubrzajte pronalazak imovine!

Praćenje imovine: NB-IoT i LTE-M mreže

NB-IoT i LTE-M mreže također pružaju nisku potrošnju energije i široku pokrivenost. Uređaji kao što je model Oyster3 omogućuju asset tracking s visokom preciznošću i pouzdanošću, idealni za razne poslovne potrebe.

nbiot mreža pokrivenost
low power gps tracker

Odaberite najbolje rješenje za Asset Tracking

GPS Cloud pruža sveobuhvatno rješenje za asset tracking, koristeći naprednu tehnologiju i low power mreže za dugotrajan i pouzdan rad. Bez obzira na vrstu imovine koju želite pratiti, GPS Cloud je rješenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

sustav za praćenje imovine

Poboljšajte sigurnost svoje imovine!