Pet načina kako uštedjeti praćenjem vozila preko mobitela

Praćenje vozila preko mobitela sastavni je dio svakog ozbiljnijeg sustava za praćenje vozila. Samim ubrzanjem poslovnih procesa, a sukladno trendu povećanja korištenja mobitela tj. smartphonea, praćenje vozila postaje nezaobilazan dio u svakodnevnoj primjeni korisnika sustava.

Kvalitetna mobilna aplikacija predstavlja standard za praćenje vozila preko mobitela

U pravilu bi točnije bilo staviti praćenje vozila preko mobitela u kontekst praćenja vozila preko mobilnih aplikacija, jer su one primjenjive na cijeloj lepezi mobilnih uređaja i operativnih sustava.

Glavno pitanje je kako praćenjem vozila preko mobitela možemo uštedjeti?

Zamislimo sve moguće obveze vezane za vozni park i radne procese na relaciji vlasnik – direktor – voditelj – radnik (vozač). Nakon toga zamislimo da se svaka od tih radnih pozicija mora za svaki proces i informaciju vratiti do svog osobnog računala da bi nešto označila, unijela ili odredila.

Odgovor je više nego jasan. Korištenjem praćenja vozila preko mobitela ostvaruje se ogromna ušteda vremena što izravno utječe na učinkovitost, uštede i dobit tvrtke. Radni procesi postaju bolji, komunikacija i izvještavanje se drastično poboljšavaju, do sada nevidljive informacije postaju vidljive i mjerljive, lakše i brže se donose odluke u realnom vremenu, brže i bolje se planira.

Ako Vam je potrebna kvalitetna mobilna aplikacija za praćenje vozila preko mobitela?

1.Informacija na dlanu u realnom vremenu

Pozicije vozila i vozača, kontrola posjećenih područja i ruta, kompletne servisne obveze, način korištenja vozila i nadzor brzina, obavljanje zadataka i mnoge druge informacije postaju dostupne u realnom vremenu unutar dva klika putem aplikacije za praćenje vozila preko mobitela.

2. Ušteda na gorivu

Nadzor nad brzinama i ponašanjem vozača te načinom upravljanja vozilom automatski umanjuje trošak goriva za minimalno 10%.

3.Manji troškovi održavanja

U radnim procesima u koje je uključena uporaba vozila većina troškova je uvezana te se automatski nadzorom nad načinom korištenja vozila umanjuju troškovi održavanja vozila.
Dakle gume duže traju kao i kočione obloge, ovjes je dugotrajniji i manje se troši, unutar servisnog intervala podiže se veća efektivna učinkovitost vozila.

F

4. Povećanje učinkovitosti i efektivnog korištenja vozila

U svakom voznom parku prilikom obavljanja radnih procesa postoje neželjene i pogrešne rute , nedostatak uvida u izvršenje radnih zadataka. To znači izuzetno velik trošak za tvrtku u nevidljivom području. Sustavom za praćenje vozila, a naročito njegovom moćnom komponentom praćenja vozila preko mobitela, to nevidljivo troškovno područje postaje itekako vidljivo, a samim time se otvara i ogroman prostor za uštede i izravno povećanje dobiti tvrtke.

5. Ažurna i pravodobna servisna evidencija

Svakoj tvrtki koja koristi vozila u poslovanju je prije svega potrebna kvalitetna evidencija servisa, održavanja i svih zakonskih obveza vezanih na obveznu opremu vozila koja ima svoj rok trajanja. Ono što vam sustav za praćenje vozila preko mobitela pruža je unos i upravljanje servisnim obvezama na višoj razini, jer vas o svim kalendarskim obvezama i obvezama vezanim na broj prijeđenih kilometara vozila pravodobno obavještava te ukazuje na nadolazeće obveze.

Brzo do boljih poslovni rezultata uz praćenje vozila preko mobitela

Za postizanje boljih poslovnih rezultata i nadasve iskorištavanja velikih financijskih iznosa koji se kriju u vama nevidljivom području koje radni procesi i upravljanje skrivaju, uopće nije upitno uvođenje sustava za praćenje vozila jer je ono jedno od najboljih poteza koji možete učiniti. Velik nevidljiv trošak pretvorit ćete u izravnu dobit tvrtke. Ova investicija vam neće postati dodatan trošak već izravna zarada za tvrtku na duge staze.

praćenje vozila preko mobitela

Uvedite u svoje poslovanje kvalitetan sustav za GPS praćenje vozila preko mobitela po atraktivnim cijenama!