10 najboljih značajki sustava za GPS praćenje za koje možda niste znali

GPS sustav za praćenje vozila više nije samo osnovna funkcionalnost određivanja lokacije; suvremeni sustavi poput GPS Clouda pružaju niz naprednih opcija koje mogu značajno poboljšati poslovanje. Od nadzora potrošnje goriva do automatizacije izvještavanja, ovih 10 značajki otkrit će vam skrivene mogućnosti suvremenog GPS praćenja.

gps sustav za nadzor potrošnje goriva

Nadzor potrošnje goriva

GPS sustavi omogućuju detaljno praćenje i upravljanje potrošnjom goriva uz pomoć integriranih senzora. Ova funkcionalnost pomaže u otkrivanju i sprječavanju krađa goriva, ali i u optimizaciji troškova voznog parka.

GPS sustav za nadzor goriva

Smanjite troškove goriva i zaštitite se od krađa goriva preko GPS sustava!

dijagnostika kvarova preko gps cloud-a

Detaljna dijagnostika vozila

GPS sustav kao što je GPS Cloud omogućuje prikupljanje podataka o tehničkom stanju vozila u realnom vremenu. Ovo uključuje automatsko dojavljivanje kvarova i održavanje evidencije o potrebnim servisima, što pomaže u smanjenju vremena zastoja vozila.

nadzor temperature u hladnom lancu

Praćenje temperature u hladnom lancu

Za prijevoz osjetljivih tereta, kao što su prehrambeni proizvodi ili farmaceutski artikli, GPS sustavi omogućuju nadzor temperature u transportnim jedinicama, osiguravajući time poštivanje propisanih normi i očuvanje kvalitete proizvoda.

Praćenjem temperature podignite kvalitetu prijevozne usluge!

daljinska kontrola vozila preko gps sustava

Daljinska kontrola vozila

Ova značajka omogućuje korisnicima da daljinski upravljaju različitim funkcijama vozila, kao što su zaključavanje ili otključavanje vrata, te čak i onesposobljavanje paljenja motora u slučaju krađe.

gps sustav za alarme i notifikacije

Alarmi i notifikacije

Sustav pruža mogućnost postavljanja prilagođenih alarma za različite događaje, kao što su neautorizirano korištenje vozila ili izlazak vozila iz geo-ograničenih zona. Korisnici mogu primati ove obavijesti putem e-maila ili SMS-a.

Zaprimite alarm na Vaš mobilni telefon za svaki poremećaj!

gps izvještaji za praćenje vozila

Automatizirani izvještaji

Automatsko generiranje izvještaja olakšava analizu podataka i pomaže u donošenju informiranih odluka. Izvještaji mogu biti prilagođeni za prikazivanje podataka relevantnih za specifične potrebe tvrtke.

povezivanje gps sustava za praćenje vozila s ERP-om

Integracija s poslovnim aplikacijama

GPS Cloud omogućava integraciju prikupljenih podataka s drugim poslovnim sustavima, što korisnicima omogućuje da unaprijede svoje operativne procese i automatiziraju upravljanje podacima.

Integrirajte podatke iz GPS praćenja u Vaš ERP ili računovodstveni sustav!

eko vožnja preko sustava za praćenje vozila

Eko vožnja

Moduli za eko vožnju pomažu u smanjenju emisije štetnih plinova i potrošnje goriva. Ova funkcionalnost potiče vozače na odgovornije ponašanje na cesti, što dovodi do ušteda i veće sigurnosti.

prijava vozača i putni nalozi

Praćenje rada vozača

Sustav omogućuje evidenciju radnog vremena vozača i može razlikovati privatne od službenih vožnji. Ovo je posebno korisno za tvrtke koje žele optimizirati radno vrijeme i troškove vožnje.

Uz kontrolu načina vožnje, smanjite troškove goriva i održavanja vozila!

mobilne aplikacije za gps praćenje

Mobilne aplikacije za nadzor u realnom vremenu

Pristup sustavu za praćenje u svakom je trenutku dostupan kroz mobilne aplikacije, omogućujući korisnicima da imaju nadzor nad vozilima gdje god se nalazili. Aplikacije su dostupne za iOS i Android platforme i pružaju pristup svim funkcijama sustava, uključujući alarme, kontrolu goriva i troškova, što dodatno povećava fleksibilnost i efikasnost operacija.

Zaključak

Napredni sustavi za GPS praćenje kao što je GPS Cloud nude brojne značajke koje idu daleko izvan osnovnog lociranja vozila. Ove značajke omogućuju tvrtkama da poboljšaju sigurnost, učinkovitost i ekonomičnost svojih operacija. Bilo da se radi o smanjenju troškova goriva, optimizaciji radnih sati ili poboljšanju sigurnosnih procedura, GPS praćenje je ključno alat za moderno upravljanje voznim parkom. Integracijom ovih tehnologija, tvrtke mogu ne samo pratiti svoja vozila, već i značajno unaprijediti način na koji vode svoje poslovanje, što u konačnici vodi ka većoj produktivnosti i profitabilnosti.

Utjecaj funkcionalnosti na troškove i efikasnost unutar poslovnih procesa

  • Automatizirani izvještaji 14.5% 14.5%
  • Eko vožnja 13,4% 13,4%
  • Nadzor potrošnje goriva 11,9% 11,9%
  • Integracija 11% 11%
  • Alarmi i notifikacije 10,3% 10,3%
  • Daljinska kontrola 10,1% 10,1%
  • Mobilne aplikacije 8,9% 8,9%
  • Dijagnostika vozila 8,1% 8,1%
  • Praćenje rada vozača 6,5% 6,5%
  • Praćenje temperature 5,2% 5,2%

Upravljajte učinkovitije svojom imovinom i poslovnim procesima već danas!