Utječite na ponašanje svojih vozača | ekovožnja

Ekovožnja, kako kontrola načina vožnje vozača je jedan od najboljih načina za stvaranje kulture uštede na gorivu i kulture sigurne vožnje u poduzeću. Sustav za cloud nadzor vozila Gps Cloud kroz modul za kontrolu načina vožnje (ekovožnja), omogućuje Vam praćenje, kontrolu i vrednovanje načina vožnje pojedinog vozača s prikazom napretka vozača i uštede na troškovima.

Ušteda na troškovima goriva | ekovožnja

Potrošnja goriva direktno je vezana uz način upravljanja vozilom, ako je način upravljanja vozilom „agresivan“, troškovi potrošnje goriva će biti znatno veći nego nominalno.  Boljim načinom upravljanja vozilom troškovi goriva mogu se smanjiti i do 20%.

Produženi vijek eksploatacije motornih vozila | ekovožnja

Boljim načinom upravljanja vozilom, mogu se znatno umanjiti troškovi održavanja vozila i iznenadni kvarovi na vozilima.

Manje prekida u poslovnim aktivnostima | ekovožnja

Svaki izvanredni kvar na vozilu dovodi do prekida u poslovnim aktivnostima, naime takvi prekidi mogu akumulirati vrlo visoke troškove zato što zbog nemogućnosti korištenja prijevoznog sredstva isto nije moguće koristiti.

Trebate više informacija? Rado ćemo Vam pomoći!

Povećanje sigurnosti | ekovožnja

Jedan od uzroka prometnih nesreća s teškim ozljedama je neprilagođeni način upravljanja motornim vozilom i ne pridržavanja sigurnosnih propisa kod upravljanja motornim vozilom.

Kolika je cijena prometne nesreće za poduzeće? | ekovožnja

Prometna nesreća s teškim posljedicama donosi privremenu ili trajnu nesposobnost za rad, to dovodi do gubitka najvrijednijeg resursa koje poduzeće ima – ljudske radne snage.

ekovožnja | povećanje sigurnosti cestovnog prometa

Ulog za budućnost | ekovožnja

Uvođenje načina eko vožnje u poduzeće je dugotrajan proces čiji rezultati u punom smislu dolaze s određenim vremenskim odmakom, dok sustav za cloud nadzor vozila s modulom za eko vožnju služi za kontrolu načina eko vožnje vozača i za praćenje postignutog napretka.

Započnite s procesom uvođenja eko vožnje u Vašem poduzeću!