Nadzor temperature

Cloud nadzor temperature omogućuje Vam Informacije o temperaturi koje su dostupne svaki dan od 0 – 24, 365 dana u godini. Pratite temperaturu u hladnom lancu, temperaturu na objektima, ili preduhitrite kritične događaje koji su povezani s iznenadnim porastom ili padom temperature. Sve to Vam omogućuje sustav za nadzor vozila Gps Cloud.

Osnovno sredstvo za kontrolu temperature u hladnom lancu

Nadzor temperature u hladnom lancu osigurava zadovoljavanje visokih standarda transportne usluge unutar logističkog lanca. Nadzor temperature u hladnom lancu je dobro rješenje za sve dionike logističkog procesa jer jamči potpuno transparentan transportni proces s jasno utvrđenim pravilima i odgovornostima. Mjerenjem temperature unutar hladnog transportnog lanca postižete jasne dokaze da je transport izveden po najvišim standardima koje vrlo lako možete predočiti naručiteljima prijevozne usluge.

cloud nadzor temperature u hladnom lancu

Više režima mjerenja temperature | cloud nadzor temperature

Temperaturni senzori omogućuju više režima pri mjerenju temperature što omogućuje povećanje točnosti mjerenja i detekciju temperaturnih razlika na više lokacija unutar transportnog prostora. To je posebno zanimljivo kod prijevoznih sredstava koja imaju više komora s različitim zahtjevima za temperaturom prijevoza.

Potrebno Vam je kvalitetno rješenje za nadzor temperature?

Kvalitetna oprema i kvalitetan sustav | cloud nadzor temperature

Osiguravamo kvalitetnu i certificiranu opremu za mjerenje temperature koja zadovoljava zahtjevima nadzora temperature do – 50 stupnjeva Celzijevih s dozvoljenim stupnjem odstupanja pri mjerenju temperature. Sustav za cloud nadzor vozila jamči Vam jednostavan i točan pregled podataka o temperaturi s točnim vremenom i lokacijama. Ispis i prikaz podataka o temperaturi moguć je na analitičkom ili grafičkom sučelju sustava za nadzor temperature.

Alarm i obavijest za poremećaje | cloud nadzor temperature

Detektiranje poremećaja temperature ovisi o svrsi korištenja sustava za cloud nadzor temperature. Sustav za cloud nadzor vozila omogućuje Vam potpunu slobodu kod kreiranja alarma za detektiranje temperaturnih poremećaja. Pomoću više režima mjerenja temperature osigurajte veću točnost pri mjerenju!

Zaštita od požara | cloud nadzor temperature

Temperaturni senzori mogu detektirati brzi porast temperature ili odstupanje od referentne temperature te tako detektirati požar na vozilima ili statičkim objektima u vrlo ranoj fazi. Detekcija porasta temperature šalje se trenutno iz sustava za cloud nadzor vozila na Vaš mobilni telefon ili računalo.

Osigurajte robu kod prijevoza cloud nadzorom temperature i podignite razinu transportne usluge!