Evidencija radnog vremena preko sustava za cloud nadzor vozila

Evidencija radnog vremena preko sustava za cloud nadzor vozila omogućuje Vam kontrolu nad radnim vremenom mobilnih djelatnika.

Vožnje i zaustavljanja | evidencija radnog vremena

Na grafičkom ili analitičkom sučelju pratite sve vožnje i zaustavljanja po vozilima ili po vozačima. Po svakom zaustavljanju imajte uvid u lokaciju zaustavljanja, točno vrijeme početka zaustavljanja i točno vrijeme kraja zaustavljanja te vrijeme trajanja zaustavljanja.

Početak i kraj radnog dana | evidencija radnog vremena

Imajte uvid u evidenciju vremena početka radnog dana mobilnog djelatnika i vremena kraja radnog dana mobilnog djelatnika. To Vam može pomoći da imate bolje razumijevanje radnog vremena uključujući aktivno i neaktivno radno vrijeme zaposlenika.

evidencija radnog vremena

Automatski obračun radnog vremena po zadanim lokacijama

Unutar sustava za cloud nadzor možete na jednostavan način odrediti lokacije od interesa, koje mogu sadržavati lokacije vaših: klijenata, servisnih lokacija, skladišta, parkirališta i sl. Automatski Vam može biti dojavljeno vrijeme zadržavanja na zadanim lokacijama putem alarma ili će Vam sustav automatski generirati izvještaj za željeno vremensko razdoblje koji će uključivati vrijeme dolaska na lokaciju, vrijeme odlaska s lokacije i vrijeme provedeno na zadanoj lokaciji.

Potrošnja goriva i podaci sa senzora | evidencija radnog vremena

Uz lokacijske podatke izvještaji i kartografski prikazi mogu sadržavati i druge podatke, kao na primjer: podatke s digitalnih senzora, podatke o potrošnji goriva, podatke o načinu vožnje vozača i sl.

Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli s više informacija o mogućnostima

Obveznici ste korištenja tahografa? | evidencija radnog vremena

Budući da je tahograf zakonski predviđeni uređaj za mjerenje radnog vremena vozača koji mora biti ugrađen u teretna i putnička vozila koja su obveznici korištenja tahografa, mjerenje radnog vremena vozača u potpunosti je moguće pomoću podataka iz tahografa.

Tacho Cloud | evidencija radnog vremena

Tacho Cloud je sustav za automatsku obradu i analizu podataka iz tahografa, što Vam omogućuje da pomoću DDD datoteka koje mogu biti automatski preuzete iz digitalnog tahografa osigurate potpunu zakonsku evidenciju radnog vremena mobilnih radnika prema propisima „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu“.

obrada i analiza podataka iz tahografa

Započnite automatski mjeriti radno vrijeme Vaših djelatnika