Evidencija održavanja vozila

Evidencija održavanja voznog parka je modul unutar sustava za cloud nadzor vozila, koji Vam omogućuje da automatizirate događaje vezane uz održavanje prijevoznih sredstava unutar Vašeg voznog parka.

Smanjite iznenadne troškove unutar voznog parka i povećajte učinkovitost | evidencija održavanja vozila

Pomoću modula za evidenciju održavanja voznog parka i drugih podataka iz sustava za cloud nadzor vozila (GPS podaci, CAN podaci i dr), predvidite buduće termine redovitih i izvanrednih servisa, te budite obaviješteni o istecima opreme ili dokumentacije vozila, koju je potrebno periodički obnavljati.

Pratite kada je vrijeme za promjenu guma na vozilima unutar Vašeg voznog parka | evidencija održavanja vozila

Održavajte Vaša vozila u top formi i ne zaboravite promjenu zimskih ili ljetnih guma te vrlo jednostavno detektirajte kada je vrijeme za zamjenu guma na vozilima zbog istrošenosti.

evidencija održavanja vozila | promjena guma

Kolika je zapravo cijena izvanrednog događaja unutar voznog parka? | evidencija održavanja vozila

Izvanredni događaji koji se mogu dogoditi zbog ne održavanja vozila, opreme i zbog ne ažuriranja dokumentacije mogu Vam prouzročiti vrlo visoke materijalne izdatke u smislu neočekivanih kvarova na vozilu, prekida radnih procesa ili zakonskih kazni.

Modul za evidenciju održavanja voznog parka pomaže Vam uspostaviti informacije o održavanju vozila na jednom mjestu kroz korištenje GPS i CAN BUS podataka u tu svrhu te automatskog obavještavanja o nadolazećim obvezama.

Potreban Vam je savijet, ili više informacija?

Pratite trenutak isteka redovnih servisa vozila!

Pratite trenutak redovnih servisa vozila po vremenskom periodu ili po stanju kilometara vozila (odometru). Odometar se automatski osvježava unutar sustava za cloud nadzor što Vam pomaže kod dobivanja podataka u realnom vremenu.

Pratite isteke atesta protupožarne opreme!

Gps Cloud sustav za nadzor vozila omogućuje Vam da kroz modul za evidenciju održavanja voznog parka vodite računa o isteku atest-a na protupožarnoj opremi i budete automatski obaviješteni pred istek.

Preduhitrite istek Vinjeta za cestarine | evidencija održavanja vozila

Ne riskirajte nepotrebne kazne, prije isteka vinjete zaprimit će te obavijest sms-om ili email-om. Imat ćete vremena reagirati i produljiti vrijeme važenja vinjete.

Vinjeta

Budite automatski obaviješteni na email ili sms za nadolazeće događaje ali i za propuštene događaje!

Pred nadolazeći događaj sustav će Vam automatski poslati obavijest ili više njih, ali i ako propustite događaje bit ćete obaviješteni i to više puta u redovnim vremenskim intervalima. Intervale slanja obavijesti možete sami odabrati i dimenzionirati prema Vašim željama.

automatska upozorenja

Pratite realno stanje odometra na vozilima | evidencija održavanja vozila

Ne trebate više odlaziti do vozila unutar vašeg voznog parka kako bi ustanovili stanje odometra na vozilu, te nakon toga voditi evidencije unutar Excel tablica i sl, sve podatke o stanju odometra i to u realnom vremenu imat ćete unutar sustav za cloud nadzor vozila Gps Cloud.

stanje odometra

Ne propustite više niti jedan bitan događaj unutar Vašeg voznog parka!