Automatski obračun dnevnica preko sustava za cloud nadzor

Automatski obračun dnevnica preko sustava uza cloud nadzor osigurava vam uštedu na vremenu potrebnom za obračun dnevnica jer pomoću sustava za cloud nadzor vozila obračun se u potpunosti automatizira.

Postojeća problematika kod obračuna dnevnica

Obračun dnevnica može biti vrlo zahtijevan i kompleksan poslovni proces. Može oduzimati puno radnog vremena s upitnom točnošću unosa podataka. Obračun dnevnica je kompleksan proces u prvom redu jer se iz mnoštva dokumentacije treba detektirati „prava“ slika putovanja i izvršiti obračun putnih naloga i dnevnica.

Postojeći konvencionalni sustavi obračuna dnevnica i putnih naloga u pravilu ovise u potpunosti o ljudskom faktoru. Nemali broj puta je nemoguće uskladiti sve prikupljene podatke kod obračuna dnevnica i putnih naloga. Navedeni problem je posebno izražen kod obračuna dnevnica i putnih naloga za vozače teretnih vozila koja su opremljena tahografom. U navedenom primjeru administracija tvrtke dolazi u situacije da podatke s ručno ispunjenih putnih naloga mora usporediti sa stvarnim stanjem podataka koje je zabilježio tahograf. Problem nastaje kada se podaci ne poklapaju i tada se sustav obračuna dnevnica i putnih naloga u potpunosti svodi na procjenu od strane administrativnog osoblja ili vozača.

Manje vremena potrebnog za obračun | automatski obračun dnevnica

Izradite obračun dnevnica za mobilne radnike u „dva klika“. Uključujući informacije o vremenu prelaska državnih granica i vremenu zadržavanja u pojedinoj državi.

manje vremena potrebnog za obračun dnevnica

Kontaktirajte nas, kako bi Vam predložili najbolje rješenje za automatski obračun dnevnica!

Integrirajte automatski obračun dnevnica u Vaš poslovni sustav

Integrirajte podatke o automatskom obračunu dnevnica koji su generirani unutar sustava za cloud nadzor vozila u Vaš računovodstveni ili ERP sustav. Integracijom zaokružite funkcionalnu cjelinu. Izradite obračun putnih naloga i dnevnica, bez potrebe za dodatnom papirologijom i bez potrebe za ručnim unosom podataka.

ERP integracija | automatski obračun dnevnica

ERP sustav može Vam pomoći da definirate svoje poslovne procese. U potpunosti automatizirate poslovne procese. Integracijom sustava za cloud nadzor vozila Gps Cloud s ERP rješenjem postiže se automatizirani slijed dobave i obrade podataka. To rezultira s manje papirologije. Točnijim podacima i što je najbitnije uštedom radnog vremena kao resursa a time i financijskim uštedama.

Implementirajte automatski obračun dnevnica u svoje poslovne procese već danas i uštedite!