Auto nadzor – Tri najvažnija razloga za uvođenje u svakoj tvrtki

Auto nadzor omogućuje Vam da ako imate vozila u svojoj tvrtki, bez obzira na njihov broj,  može znatno doprinijeti uštedama i učinkovitosti poslovanja. Za kompanije koje se bave prijevozom robe ili putnika te za subjekte koji imaju potrebu za velikim voznim parkom iz logističkih ili drugih razloga, dobiti GPS nadzora vozila su još izraženije, pa se i male uštede multipliciraju i postaju naposljetku ogromne.

Auto nadzor preko sustava GPS CLOUD je učinkovita usluga

GPS nadzor vozila je usluga koja putem hardverskih senzora na vozilu i Cloud softverskog rješenja na jednom mjestu objedinjuje u realnom vremenu sve relevantne informacije o voznom parku tvrtke. Koje su to glavne prednosti ovakvog rješenja koje na zaslonu mobitela ili laptopa izvještava o potrošnji goriva, ponašanju vozača u prometu, rutama i mnogim drugim bitnim podacima?

sustav za gps nadzor vozila

Istražite mogućnosti sustava za auto nadzor!

Smanjenje troškova pomoću sustava za auto nadzor

Jedan od glavnih motiva za uvođenje modernog fleet management sustava je smanjenje troškova voznog parka. To se postiže na više načina. Najočitiji je smanjenje troškova za gorivo. U trošak za pogonsko gorivo ne treba ulaziti samo cijena. Kontrolom ponašanja vozača i poticanja učinkovite vožnje i optimalne rute može se uštedjeti do 20% na potrošnji.
Ujedno, za čak 70% smanjuje se učestalost prometnih prekršaja, dok nije beznačajan utjecaj niti na amortizaciju vozila. Učinkovitijom i umjerenijom kontroliranom vožnjom trošak održavanja pada za 12% uz korištenje GPS nadzora vozila.

Saznajte više

 

Potreban Vam je savjet za smanjenje troškova poslovanja?

Povećanje učinkovitosti koristeći auto nadzor

Učinkovitost i smanjenje troškova isprepliću se. Napredno softversko rješenje zamjenjuje dio zamorne papirologije i tako štedi novac i vrijeme. Višak vremena odražava se na poboljšanje učinkovitosti vozača koji će više vremena provesti na cesti, a manje za papirom. Kako sustav ima praćenje vozila u realnom vremenu, moguće je u bilo kojem trenutku reagirati, učinkovitije poslati najbliže vozače na potrebnu lokaciju, optimizirati rutu u hodu i obavještavati klijenta o procijenjenom vremenu dolaska.

Saznajte više

smanjenje troškova uz satelitski nadzor vozila

Kontrola procesa u realnom vremenu pomoću sustava za auto nadzor 24/7

Zamislite da u svakom trenutku na svojoj upravljačkoj ploči možete vidjeti lokaciju svih vozila, brzinu i potrošnju goriva, temperaturu u hladnjači, rutu kojom se kreću i izvješće o prometu ispred njih.

Upravo to omogućuje usluga GPS nadzora. Vozila su uz to opremljena digitalnim tahografom te se podaci preuzimaju daljinski i automatski se obrađuju.
Zbog dostupnosti svih informacija i procesa u realnom vremenu otvaraju se velike mogućnosti pravodobnog reagiranja na nepredviđene situacije.

Saznajte više

Uštede na troškovima

GPS nadzor vozila uz uštedu i povećanje učinkovitosti doprinosi značajno i sigurnosti vozača, sprječava neovlašteno korištenje vozila, neželjene krađe goriva te poboljšava korisničko iskustvo zbog bržih optimiziranijih ruta te pravodobnog obavještavanja klijenata o procijenjenom vremenu dostave.

Saznajte više 

Dostupnost

Na zaslonu mobilnog telefona možete dobiti obavijesti, pratiti flotu vozila i obavljati intervencije poput promjena ruta, komunikacije s vozačima i imati trenutni uvid u ukupne troškove koji uključuju potrošnju goriva, cestarine i ostale izdatke vozila na putu. Mobilne aplikacije dostupne su za Android OS i iOS mobilne sustave.

Saznajte više

Ako Vam je potrebna usluga za auto nadzor!