­­­Povijest kretanja preko sustava za GPS nadzor vozila

Gps nadzor vozila bilježi povijest kretanja u sustavu, od trenutka kada ste započeli s korištenjem sustava. Povijest kretanja omogućuje Vam pogled unatrag i potpunu kontrolu na događajima te mogućnost definiranja trendova i modeliranja zaključaka. Sadrži sve bitne informacije od GPS pozicija, adresa, podataka iz senzora i podataka iz telemetrije vozila.

Povijest kretanja preko sustava za gps nadzor vozila dostupna na samo jedan klik

Sa samo jednim klikom  učitajte povijest kretanja za jedno ili sva vozila koja se nalaze unutar Vašeg korisničkog računa. Možete učitati na web sučelju desktop uređaja ili na mobilnim uređajima kao što su pametni telefoni ili tableti.

Grafički pregledi podataka

Učitavanjem podataka koji su prikupljeni preko sustava dobivate mogućnost pregleda zaustavljanja i vremena početka i kraja zaustavljanja. Podatke možete pregledavati preko grafičkog sučelja, analitičkog, a na kontrolnoj ploči pratite najbitnije. Ako Vam je potreban dodatni izvještaj za pregled podataka a koji se trenutno ne nalazi u sustavu, izradit ćemo ga za Vas!

Povijesne rute s lokacijama

Povijesne lokacije zaustavljanja s točnim adresama i pozicijom na karti pregledavajte unatrag od početka korištenja sustava. Sustav omogućuje simuliranje rute u realnom vremenu. Simuliranjem povijesnih podataka u realnom vremenu imate uvid u prošle događaje vašeg voznog parka u realnom vremenu. Uvedite potpunu kontrolu nad troškovima voznog parka!

Želite li saznati više o sustavu za gps nadzor vozila i povijesnim podacima?

Pregled događaja preko sustava za gps nadzor vozila

Kada učitate povijest unutar sustava za cloud nadzor vozila Gps Cloud, dostupna Vam je povijest svih povijesnih događaja. Također i događaja za koje ste trenutno definirali pravila a dogodili su se unutar povijesnih podataka iz sustava za praćenje vozila Gps Cloud.

Popis svih vožnji i zaustavljanja preko sustava za gps nadzor vozila

Popis vožnji i zaustavljanja s podacima o početku aktivnosti i kraju aktivnosti. Dostupni su Vam i podaci o vremenskom trajanju svake vožnje ili svakog zaustavljanja koji su zabilježeni u sustavu za cloud nadzor vozila.

Pratite radno vrijeme Vaših djelatnika na jednostavan i efektivan način te u potpunosti automatizirajte izradu poslovne dokumentacije.

gps nadzor vozila gps cloud

Započnite s korištenjem sustava za gps nadzor vozila!