Krađa goriva kontrolirana preko sustava za cloud nadzor vozila

Sustav za nadzor goriva Gps Cloud vrhunski je alat pomoću kojeg možete kontrolirati i spriječiti krađe goriva na vozilima unutar Vašeg voznog parka. Krađa goriva može biti jednostavno prepoznata putem sustava za cloud nadzor vozila.

Kontrola goriva od 0 do 24 | krađa goriva

Gps Cloud radi za Vas od 0 do 24, i to 365 dana u godini. Kontrolira Vaše gorivo i obavještava Vas o svim promjenama razine goriva.

Reagirajte odmah

Zaprimanjem informacije o krađi goriva na Vaš mobilni telefon ili prijenosno računalo, možete reagirati odmah i spriječiti otuđenje Vašeg vrijednog resursa. Također sustav detekcije krađe goriva može se automatizirati. U slučaju krađe veće količine goriva sustav automatski uključi zvučni signal na vozilu te tako odvrati osobu koja krade gorivo na Vašim vozilima.

Enormne uštede na gorivu

Krađa goriva je jedan od glavnih uzroka koji generiraju velike financijske gubitke kompanijama. Krađom već i malih količina goriva proračun tvrtke može biti oštećen za vrlo visoke financijske iznose. To su iznosi koji nisu sastavni dio operativnih troškova poduzeća. Smanjite izvanredne troškove krađe goriva uz funkcionalnosti sustava Gps Cloud.

Krađa goriva u Vašem voznom parku može postati prošlost!

Senzor razine goriva (sonda) | krađa goriva

Senzor razine goriva je najučinkovitije rješenje za detekciju krađe goriva. Princip rada senzora razine goriva je da može detektirati svaku promjenu razine goriva u spremniku. Podaci su vizualizirani na grafičkom i analitičkom sučelju sustava Gps Cloud.

krađa goriva | sonde za gorivo

U slučaju detektirane krađe, raspolažite s točnim podacima i dokazima | krađa goriva

Ako se dogodi otuđenje goriva na Vašim vozilima, Gps Cloud Vam omogućuje predočenje egzaktnih dokaza o krađi goriva. Uključujuću informacije o točnom vremenu, lokaciji i istočenoj količini goriva iz spremnika za gorivo.

krađa goriva | jednostavno prepoznavanje

Uvedite kulturu kontrole goriva u Vašoj tvrtki | krađa goriva

Samim saznanjem da se gorivo kontrolira u Vašoj tvrtki, krađa goriva će biti otežana u samom početku. Dugoročni učinak donosi stabilizaciju izvanrednih troškova goriva te detaljan uvid u potrošnju i točenja goriva.

Smanjite nepotrebne troškove koji su akumulirani krađama goriva!