Integracije

Integracije sustava za cloud nadzor vozila Gps Cloud s drugim sustavima moguće su preko API sučelja. Podaci koji su prikupljeni putem sustava Gps Cloud mogu se integrirati u bilo koji računalni sustav koji omogućuje standardiziranu razmjenu podataka preko API sučelja. Neki od sustava s kojima je Gps Cloud integriran navedeni su u nastavku.

Odoo ERP integracija | integracije sustava za cloud nadzor vozila

Odoo ERP je kompletan ERP sustav koji objedinjuje sve procese poduzeća u jedan sustav. Prednosti korištenja ovakvog rješenja je ostvarivanje povezanosti između podataka, dokumentiranje procesa te se osigurava praćenje tijeka svakog procesa od njegovog nastanka pa do samog kraja. Odoo ERP omogućuje pregled i dobivanje informacija o „pravoj istini“ kroz „dva klika“.

Integracijom s Odoo ERP-om postiže se automatizacija poslovnih procesa kroz korištenje informacija iz sustava za cloud nadzor vozila. Također je prisutna evidentna ušteda na vremenu koje se gubi na unos podataka jer informacije koje se prikupljaju sustavom za cloud nadzor nije potrebno upisivati u ERP sustav, već se automatski ažuriraju.

Renteon | integracije sustava za cloud nadzor vozila

Renteon je kompletno rješenje za  vođenje poslovanja kod rent a car poduzeća.  Integracija Gps Cloud sustava i Renteon-a omogućuje automatizaciju procesa koji se javljaju kod rent a car tvrtki i automatsko ažuriranje stanja odometra.

Gps Cloud se može preko API sučelja integrirati s bilo kojim drugim računalnim sustavom, za više informacija

Sanitet Net | integracije sustava za cloud nadzor vozila

Sanitet Net je profesionalni sustav za optimizaciju i upravljanje sanitetskim prijevozom. Sanitet Net omogućuje vođenje procesa prijevoza pacijenata od trenutka zaprimanja naloga za sanitetski prijevoz do trenutka izdavanja računa za izvršenu uslugu prijevoza. Integracija s sustavom Gps Cloud omogućuje dobivanje proširenih funkcionalnosti sustava SaniteNet koje uključuju:

  • Gps pozicije vozila,
  • Automatsko ažuriranje odometra,
  • Komunikacija,
  • E razmjena dokumentacije.

Tacho Cloud

Tacho Cloud je on line sustav za daljinsko preuzimanje podataka iz tahografa te automatsku obradu i analizu podataka iz tahografa. Integracija omogućuje automatizaciju procesa preuzimanja, evidencije i obrade podataka iz digitalnog tahografa, što je ujedno i zakonska obveza. Pomoću Tacho Cloud sustava kompletan proces evidencije podataka iz tahografa postaje jednostavniji i znatno brži.

Automatizirajte poslovne procese, integrirajte podatke iz sustava za cloud nadzor u Vaš poslovni sustav!