Produktivnost u poslovanju

Dopustite svojim vozačima da rade učinkovito

Ako Vaša flota vozila nije opremljena GPS uređajima, Vaši klijenti mogu čekati više od prosjeka da usluge budu dovršene. Ako su Vaši vozači već na terenu, a primite poziv od drugog klijenta, kako ćete znati koji je vozač najbliži? Za kojeg vozača biste rekli da je najbolje da ga pošaljete na dogovorenu lokaciju? Znači li to da određeni vozač ima i određenu opremu u vozilu kako bi pravilno pomogao klijentu? Uz GPS cloud sustav niti jedno od tih pitanja ne bi trebalo biti postavljeno.

Odgađanje nekih poslova zbog nepoznatog bit će stvar prošlosti s GPS cloud sustavom. Ovaj sustav pomaže Vam da budete snalažljiviji u svakodnevnom radu. Ako uprava treba znati gdje se nalaze vozači kako bi se što prije otpremila pošiljka, to nije nikakav problem zato što imaju pristup karti koja uživo prati i pokazuje gdje se nalazi pojedini vozač. Uprava također može vidjeti je li vozilo na putu ili je već stiglo na adresu klijenta.

GPS cloud sustav može učiniti mnogo više od pomoći da pazite na flotu vozila na terenu. Možete ga koristiti za pohranu podataka koja se može obavljati u sustavu kako biste pratili alate i druge opreme u svakom vozilu. U slučaju da morate nešto donijeti ili popraviti za klijenta, ne morate pogađati kod kojeg se vozača nalazi potrebna oprema za rad. Osim toga, vozač neće napraviti veću kilometražu vozeći se više puta na lokaciju klijenta samo zato što je morao ići pokupiti dijelove koje nije imao pri ruci.

Za većinu tvrtki je cilj da bude opremljena operativnim sustavom koji će im omogućiti da preuzme kontrolu i imaju vozače koji će raditi na učinkovitiji način. GPS cloud sustav Vam može ponuditi vrijedne značajke za pomoć u postizanju tog cilja. Hoćete li Vi biti sljedeća tvrtka koja će iskoristiti tu prednost?